Κατέληξε τελικά σε πρόταση για τα Μετέωρα η συνέλευση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Με άδεια όλες οι δραστηριότες

admin
admin
14 Ιουλίου 2017, 09:28

ΤΕΛΙΚΑ στάθηκε αδύνατο να ολοκληρωθεί με κάποιο αποτέλεσμα η συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων που συγκλήθηκε με κύριο στόχο τη συγκρότηση πρότασης για τα Μετέωρα, και το θέμα που έ­χει προκύψει σε ότι αφορά τον περιορισμό δράσεων στην περιοχή.

Ο λόγος είναι ότι προχθές το βράδυ, το κλίμα παραήταν οξυμένο, πράγμα που οδήγη­σε σε διαμάχες μεταξύ των μελών της νομαρχιακής και σε αδιέξοδο. Παρά το γεγο­νός ότι προ ημερών είχε προ­κύψει ένα κείμενο από πλευ­ράς του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων γύ­ρω από το θέμα, φαίνεται ότι πολλοί θεώρησαν ότι σε αυτό το ζήτημα, χρειάζεται σαφή θέση και στάση.

Αρκετοί είναι αυτοί που δεν καλο­βλέπουν την απόλυτη ελευθε­ρία στην ανάπτυξη δραστη­ριοτήτων στο χώρο των Με­τεώρων, από την άλλη επίσης αρκετοί και ειδικά όσοι προέρχονται από την Καλαμπά­κα, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, επιμένουν ότι η αυστηρότητα θα οδηγήσει σε δυσά­ρεστες καταστάσεις την Κα­λαμπάκα, αφαιρώντας σημα­ντική ελευθερία κινήσεων α­πό εκδρομείς, κατοίκους, α­θλητές.
να καταλήξει σε πρόταση για τα Μετέωρα

Εν μέσω των αντικρουόμε­νων απόψεων στάθηκε λοι­πόν αδύνατο να ολοκληρωθεί η συζήτηση η οποία και θα επαναλαμβανόταν χθες το βράδυ για τον ίδιο λόγο, κι ε­νώ αναμένεται και η προσέ­λευση μέχρι τέλος του μήνα της υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου, η ο­ποία έχει δεσμευθεί σχετικά.

Τέλος σύμφωνα με συνέντευξη της κυρίας Χαρτοπούλου στο Ράδιο Σταγών έγινε γνωστό πως στη συζήτηση που επαναλήφθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατέληξε τελικά σε πρόταση η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Σε γενικές γραμμές αποφασίστηκε πως όλες οι δραστηριότητες θα πρέπει να έχουν άδεια από το Υπουργείο και από το Δ.Σ. Καλαμπάκας.

Με πληροφορίες και αποσπάσματα από ΕΛΕΝΗ ΧΟΛΕΒΑ – Εφημερίδα  ‘Η Έρευνα’

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .