Δεν καλέστηκε ο Δήμαρχος ;;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Οκτωβρίου 2016, 07:57

Μπορεί  η επίσκεψη του Γ. Γ. Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε  στην γέφυρα  Διάβας να μην έγινε χθες το μεσημέρι , όπως είχε ανακοινωθεί  αρχικά ,  αλλά θα γίνει σήμερα στις 10:30 , σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ . Εκείνο πάντως που αξίζει να σημειωθεί  διαβάζοντας την ανακοίνωση είναι ότι στην συνοδεία του Γενικού  δεν αναφέρεται πουθενά παρουσία Δημάρχου Καλαμπάκας. Οι  βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης  Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης , ο βουλευτής  Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος  Καραναστάσης , αλλά Δήμαρχος πουθενά . Η ενημέρωση του γενικού από ποιόν θα γίνει άραγε ; Ίσως από τον υπεύθυνο εργολαβίας φαντάζομαι !! Κάποιος θα πει  ότι  η επίσκεψη είναι στενά κομματική υπόθεση . Ναι αλλά ο Γ.Γ. Υπουργείου είναι θεσμικός παράγοντας !!

  • ΟΧΙάς

    Για να βάζουμε τα πράγματα στην σειρά, το έργο είναι της περιφέρειας, και υπάρχει και ο εργολάβος που είναι ο μόνος που μπορεί να ενημερώσει για την πρόοδο των εργασιών.
    Μην ξεχνάς αγαπητέ Γρηγόρη ότι πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση όλων των δημάρχων της νοτίου Πίνδου για τον σχεδιασμό και προώθηση της προσπάθειας επανενεργοποίησης της ορεινής ζώνης της Πίνδου και της ανασυγκρότησης των τοπικών παραγωγικών συστημάτων από τον μόνο δήμο που δεν ΠΑΤΗΣΕ κανείς ήταν ο δήμος Καλαμπάκας ο οποίος είναι στο σχήμα. Συνεπώς τα περί προσκλήσεων είναι για εσωτερική κονσομασιόν. Η υποκρισία δεν έχει το ταίρι της.

  • Oursoula

    Τι θα πει κομματική υπόθεση; Τι είναι η χώρα, σπίτι του καθενός να κάνει ότι θέλει; Να συγκεντρωθούν άμεσα όλοι (όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι) να γίνει η γέφυρα το γρηγορότερο δυνατό. Ποιος θα αποζημιώσει τον κόσμο που ταλαιπωρείται όλο αυτό το διάστημα;

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .