Δεν ήταν επιτυχημένη και δεν ήταν έκθεση !!

18 Δεκεμβρίου, 2015 18:54 Επιμέλεια: /

zerbopoylos dimitris_DCE

Δεν ήταν έκθεση αλλά ένα Ελληνικό Πανόραμα , ανέφερε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Ζερβόπουλος. Η αναφορά του κου Ζερβόπουλου για την Βαρσοβία της Πολωνίας όπου συμμετείχε ο Δήμος Καλαμπάκας.

Ο κος Ζερβόπουλος δήλωσε απογοητευμένος από την επισκεψιμότητα που είχε η έκθεση λέγοντας ότι τις δύο ημέρες που λειτούργησε δεν πέρασαν περισσότεροι από 500 επισκέπτες.

Σ’ αυτό δεν έφταιγε η Χώρα μας είπε , αλλά στο ότι οι Πολωνοί δεν διαφήμισαν καθόλου το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο κος Ζερβόπουλος είπε ακόμη ότι η κατάσταση στα καταστήματα τους δεν είναι και η καλύτερη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : << έχουμε να κάνουμε σεφτέ από τον Οκτώβριο >>.

Τόνισε ότι είναι απαραίτητο ο Δήμος Καλαμπάκας πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει στις επόμενες δύο εκθέσεις που θα γίνουν σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Οι εμπειρίες «αποτυχημένων» συμμετοχών σε εκθέσεις προκαλούν απογοήτευση. Η εύκολη λύση είναι η αποτυχία να αποδοθεί στον διοργανωτή της έκθεσης και στις επιλογές του. Είναι γεγονός ότι πολλές εκθέσεις αποτυγχάνουν λόγω λαθών του διοργανωτή. Είναι όμως επίσης γεγονός ότι τις περισσότερες φορές φταίνε και οι εκθέτες που δεν ενημερώνονται σωστά για την φερεγγυότητα του διοργανωτή. Την επόμενη φορά θα πρέπει να γίνεται περισσότερη ανάλυση πριν δηλώσει ο δήμος συμμετοχή. Άλλωστε ο δήμος έχει ειδικούς συμβούλους!!! Εσύ αντιδήμαρχε του τουρισμού τι λες που είχες τόσες «επιτυχημένες» επαφές με τον γενικό στην ΦΙΛΟΞΈΝΙΑ.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.