Ευχάριστα νέα – Δεν υπέστησαν ζημιές οι υπόλοιπες κολώνες της γέφυρας – Αρχίζει αύριο η ρίψη ογκόλιθων για την προστασία της

23 Ιανουαρίου, 2016 12:14 Επιμέλεια: /

mixalakis gefira (2)

Την γέφυρα της Διάβας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μιχαλάκης , συνοδευόμενος από την προϊσταμένη τεχνικών Υπηρεσιών Τρικάλων κα Ευθυμία Καραγιάννη και τον αρμόδιο των τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας κο Στάμο Διαμαντά.

Η εικόνα που διαμόρφωσαν βλέποντας την γέφυρα τώρα που έπεσαν τα νερά , είναι ότι εκτός από την κολώνα που έγειρε και καταστράφηκε ένα μέρος της γέφυρας , οι υπόλοιπες κολώνες είναι σταθερές και δεν επέστησαν ζημιά. Αυτό βέβαια θα επιβεβαιωθεί πλήρως αύριο  που φτάνουν από το Υπουργείο Υποδομών ειδικοί για να αποφανθούν για το αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσε στην στήλη μας ο κος Μιχαλάκης από αύριο κιόλας μηχανήματα ξεκινούν την ρίψη μεγάλων ογκόλιθων στις βάσεις των βάθρων που στηρίζουν τις κολώνες που φαίνεται να κινδυνεύουν και αμέσως μετά θα αρχίσει η αναστύλωση.

Η κα Καραγιάννη ανέφερε ότι υπάρχει τεχνοτροπία να σταθεροποιηθεί η κολώνα που έγειρε και με ειδικό τεράστιο γερανό να επανατοποθετηθούν τα δύο κομμάτια 26 μέτρων έκαστο , που έπεσαν στο ποτάμι.

Μέλημα της Περιφέρειας και δη του κου Αγοραστού είναι η αποκατάσταση της γέφυρας να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να πληροί  όλους τους κανόνες ασφάλειας.

Αμέσως μετά θα αρχίσουν και τα περιφερειακά έργα που θα εξασφαλίσουν για πάντα την ασφάλεια της Γέφυρας της Διάβας.

mixalakis gefira (1) mixalakis gefira (3) mixalakis gefira (4) mixalakis gefira (5)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.