Δεν υπάρχει καμία ευαισθησία -Πετούν σκουπίδια ακόμη και σε Τουριστικούς δρόμους

27 Σεπτεμβρίου, 2016 12:57 Επιμέλεια: /

skoypidia-sep-2016-2

Το ότι είμαστε Λαός απείθαρχος και αυτοκαταστροφικός φαίνεται από τις πράξεις μας.

Πως αλλιώς μπορεί να αιτιολογήσει κάποιος το σκουπιδομάνι που υπάρχει σε ρέματα και πλαγιές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Νομού.

Έχουμε αναφερθεί σε ρεπορτάζ αρκετές φορές για το θράσος κάποιων να πετούν σκουπίδια όπου επιθυμούν χωρίς να αναλογίζονται τις επιπτώσεις.

Πως μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός  ότι ακόμη και στον δρόμο προς τα Μετέωρα κάποιος ξεφόρτωσε ολόκληρο φορτηγό με σκουπίδια ,αδρανή υλικά και άλλα

Μη χρήσιμα για αυτών αντικείμενα.

Διερωτάται κάποιος πως είναι δυνατόν αυτό το μοναδικό φυσικό κάλος και πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας να το καταστρέφουμε με τα σκουπίδια μας και τα περισσεύματα μας .

Και να τονίσουμε  πως δεν φταίει ο Δήμος   που συμβαίνει αυτό αλλά εμείς οι ίδιοι που δεν αγαπάμε και δεν προστατεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και την ζωή των παιδιών μας.

Η  Υπηρεσία καθαριότητας  του Δήμου Καλαμπάκας με την δημοσιοποίηση του συμβάντος , δια της Αντιδημάρχου κας Κουκοράβα , έστειλε συνεργείο για να καθαρίσει την περιοχή.

Διεμήνυσε δε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ποινές για κάποιους που βρεθούν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες είναι βαριές. Ο Δήμος Καλαμπάκας διαθέτει χώρο εναπόθεσης αδρανών υλικών και δεν πρέπει ο καθένας να πετάει όπου θέλει και ότι θέλει.

Υπάρχει στον Δήμο υπηρεσία που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των πολιτών και συλλέγει με φορτηγό όλα αυτά τα υλικά.

skoypidia-sep-2016-4 skoypidia-sep-2016-3  skoypidia-sep-2016-1

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.