Δεν γεννηθήκαμε για να αντιστεκόμαστε. Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε!

26 Ιουνίου, 2015 17:20 Επιμέλεια: /

dimitris v11M

Δεν θέλουν απλά επώδυνη συμφωνία θέλουν την πλήρη υποταγή της πρώτης Ευρωπαικής Κυβέρνησης που «ΤΟΛΜΗΣΕ» να αμφισβητήσει την τιμωρητική ευρώ-λιτότητα του Διευθυντηρίου των Βρυξελών ως σωτηρία !
Δεν θέλουν την ανάπτυξη της χώρας αλλά την συνεχώς αυξανομένη ανάγκη της για νέα δανεικά!
Στο μόνο που ελπίζουν είναι στην πλήρη υποταγή μας ως παραδειγματισμό, αλλά και να προσθέσουν άλλο έναν κρίκο (τον σημαντικότερο) στην αλυσίδα των προτεκτοράτων χωρών – δορυφόρων της Γερμανίας!
Νάνοι και ανιστόρητοι…
Θεωρούν πως η Αντίσταση μιας χώρας και ενός λαού θα εξασθενεί όσο θα αδειάζουν ταμεία της… Ο πλούτος όμως μιας χώρας και ενός λαού δεν μετριέται σε ευρώ, αλλά στην ανεξάντλητη δύναμη της ψυχής που διαθέτει και στην θέληση στις δύσκολες στιγμές της Ιστορίας του να Αντιστέκεται στην υποταγή!!
Και τους διαφεύγει ίσως το σημαντικότερο… Η Αριστερά δεν ήρθε ως διαχειριστής της κρίσης… Ο ρόλος και ο προορισμός της είναι να την σταματήσει !
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ…
«Δεν γεννηθήκαμε για να αντιστεκόμαστε. Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε!»

ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

10989214_852208124860024_6085967119882530231_n

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.