Δεν φάνηκε στεναχωρημένος !!!

25 Ιουνίου, 2015 18:49 Επιμέλεια: /

sakellarioy radio stagon

Ευδιάθετος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Σταγών ο Πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου.

Ο κος Σακελλαρίου πήγε στο Ραδιόφωνο για να  δώσει εξηγήσεις και να ενημερώσει τους Δημότες γιατί τέθηκε σε τρίμηνη Αργία από το Διοικητικό Δικαστήριο ( υπάρχει ρεπορτάζ).

Ο κος Σακελλαρίου δεν έδειξε να στεναχωρείται ιδιαίτερα που δεν θα μπορέσει να ασκήσει τα δικαιώματά του ως Δημοτικός Σύμβουλος  για το επόμενο τρίμηνο.

Μάλιστα μπαίνοντας στον στούντιο σιγοψιθύριζε το τραγούδι << … δεν πάω πουθενά – πουθενά εδώ θα μείνωωωω …. Δεν πάω πουθενά – πουθενά και δεν σ’  αφήνωωωω …>>.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Ο ποιητής για την περίπτωσή έγραψε «Δεν είναι κρίμα να διψώ κ” η βρύση να είναι εμπρός μου,
    νερό να μη μπορώ να πιω, μεγάλος ο καϊμός μου! «

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.