Δεν ενημερώθηκαν

25 Μαΐου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

sinanis+agorastos_DCE

Η αλήθεια είναι ότι η απουσία εκπροσώπου της Δημοτικής  Αρχής από την επίσκεψη της Επιτρόπου Περιφερειών της Ε.Ε στα Μετέωρα , επισημάνθηκε από πολλούς κάτι που επέβαλε να  μεταφέρουμε το ερώτημα στον Δημαρχεύοντα Κώστα Ράντο από τον οποίο λάβαμε την απάντηση πως η δημοτική αρχή έμαθε τα περί της επίσκεψης της Επιτρόπου από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης .

Ωστόσο διευκρίνισε πως ο δήμαρχος είχε μια ενημέρωση ότι ενδέχεται να επισκεφθεί την περιοχή μας η επίτροπος αλλά  πότε και ποια ώρα τίποτα .

Αγαπητέ  Κώστα , δεν θέλω να ενσπείρω ζιζάνια αλλά μήπως κάπου έχει  μπερδευτεί ο δίαυλος επικοινωνίας με την Περιφέρεια ;   Και χρησιμοποιώ την λέξη «μπέρδεμα» γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει κοπεί ή , πολύ χειρότερα , ότι δεν υπάρχει επικοινωνία !!!

Και να μην υπήρχε και Καλαμπακιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος θα το καταλάβαινα . Αλλά υπάρχει . Οπότε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.