Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια

12 Μαΐου, 2016 12:12 Επιμέλεια: /

dritseli radio stagon (1)

« Εμείς κάνουμε το καθήκον μας  … και ας μην ευχαριστούν …» , ήταν τα λόγια της Βουλευτή του Νομού μας κας Παναγιώτας Δριτσέλη , σχολιάζοντας το ευχαριστήριο που κοινοποίησε προς τα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για την δημοπράτηση της Γέφυρας Διάβας , που απευθύνονταν μόνο στο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Οι Βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος θεωρούν ότι υπερέβησαν των δυνάμεων τους για να προωθήσουν την αποκατάσταση της Γέφυρας και με συνεχείς παρεμβάσεις τους , επισπεύτηκαν οι διαδικασίες.

Η κα Δριτσέλη μιλώντας στο Ράδιο Σταγών είπε ακόμη ότι μετά από την θετική για την Ελλάδα συνεδρίαση του τελευταίου Γιουρογκρούπ και την ολοκλήρωση της Αξιολόγησης , ανοίγει νέα σελίδα για την χώρα μας.

Θεωρεί ότι το Ασφαλιστικό που ψηφίστηκε , είναι πολύ πιο δίκαιο ως προς το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων και δη αυτών που τα εισοδήματα τους είναι χαμηλά.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και θεωρεί ότι η Ευρώπη είναι πολύ διαφορετική πλέον , από ότι πριν 2 χρόνια.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.