Δεν έχει τέλος

24 Νοεμβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

forodiaf

Κοσμηματοπώλης, αλλά και  δημόσιοι  λειτουργοί βρίσκονται   αντιμέτωποι  με την Δικαιοσύνη, καθώς φέρονται να ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο περίπου με δύο εκατομμύρια ευρώ, από την πώληση πανάκριβων ορολογιών με εικονικά τιμολόγια.

Ανάλογα περιστατικά απαντώνται καθημερινά υποδηλώνοντας  τον εκτεταμένο  βαθμό διαφθοράς που υπάρχει στην χώρα  μας και ζημιώνει  το κράτος και το κοινωνικό σύνολο κατ΄ επέκταση .

Είναι σαφές  ότι το φαινόμενο αυτό που ενδημεί πλούσιο στην Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όχι μόνο κατασταλτικά και νομικά , αλλά μέσω της τεχνολογίας που μπορεί να περιορίσει κατά πολύ , όπως λένε σχετικές μελέτες , το φαινόμενο .

Το θέμα είναι αν υπάρχει η αναγκαία  πολιτική βούληση για να ασκηθούν οι συγκεκριμένες τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να φράζεται ο δρόμος στην απάτη και στην διαφθορά .

Επ΄αυτού πολλές οι εξαγγελίες αλλά αποτελέσματα μηδαμινά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.