Δελτιο Τυπου του Συλλογου Γυναικών Ν Τρικάλων

15 Ιουλίου, 2015 00:04 Επιμέλεια: /

kefalida2

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 8:00 μ.μ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να πάρουν μέρος
Όλοι στο δρόμο! Αγώνας τώρα! Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς που πτωχεύει το λαό, αφορά και τις γυναίκες: Τις άνεργες και τις εργαζόμενες που βλέπουν τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα να σφαγιάζονται, τις συνταξιούχους που καταδικάζονται στη φτώχεια, τις μητέρες που πασχίζουν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.
Δυναμώνουμε την οργάνωση και την αλληλεγγύη, μέσα από τους Συλλογο και τις Ομάδες της ΟΓΕ. Δίνουμε το “παρών” στο συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ: .
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΗ, 8ΜΜ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων
(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.