Δελτίο Τύπου του πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Γ. Βλαχογιάννη

10 Δεκεμβρίου, 2015 18:19 Επιμέλεια: /

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.ΑΞΙ.Α_DCE

Στο 25ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας), παραβρέθηκε ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, ως επίσημος προσκεκλημένος και επί δεκαετία Πρόεδρος αυτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, Ο Αν Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. ΤΟΣΚΑΣ, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι κομμάτων, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Υπουργός Φώτης ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ο πρώην Υπουργός Στέλιος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ κ.α.

Επίσης παραβρέθηκαν οι πρώην Πρόεδροι και πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος στην ΕΛ.ΑΣ. και όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατοχύρωση της συνδικαλιστικής έκφρασης ,στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Σε μια αξιαιενη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης της ΠΟΑΞΙΑ και του Προέδρου της Γιάννη ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ, έγινε μια προσπάθεια καταγραφής της 25χρονης πορείας του συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας.
Προς τούτο είχε ανατεθεί στον αξιόλογο δημοσιογράφο Μανώλη ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ, η όλη προσπάθεια συλλογής των σχετικών στοιχείων και έρευνας των αρχείων. Με τη συμβολή του βετεράνου και κορυφαίου δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνου ΣΟΜΠΟΛΟΥ, έγινε η επίσημη παρουσίαση της καλαίσθητης έκδοσης. Μιας έκδοσης «ντοκουμέντου «, που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την πολιτική και οικονομική  ζωή του τόπου μας ,τα τελευταία 25 χρόνια…Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας και πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος και απονεμήθηκαν σ αυτούς τιμητικές πλακέτες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.