Δελτίο τύπου των εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Καλαμπάκας

15 Απριλίου, 2016 14:06 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Οι  εργαζόμενοι  του << Βοήθεια στο Σπίτι >> του Δήμου Καλαμπάκας θα  θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι σε αντίθεση με τη γενική κατάσταση που  επικρατεί στους συναδέλφους μας ανά την Ελλάδα, εμείς μετά το κλείσιμο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμπάκας και τη μεταφορά μας στο  Δήμο, μετά από ενέργειες του Δημάρχου και των συμβούλων του, υπήρξε αποκατάσταση και ένταξή μας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, με αποτέλεσμα να καταβάλλεται ο μισθός μας μηνιαίως όπως συμβαίνει και με τους υπολοίπους υπαλλήλους του Δήμου.

Μ΄ αυτό τον τρόπο αποκαταστάθηκε μία χρόνια αδικία σε βάρος μας, μια  ταλαιπωρία ετών, που μας κατηγοριοποιούσε σε υπαλλήλους β΄ διαλογής καθώς η ροή των χρημάτων του προγράμματος καθυστερούσε υπερβολικά εξαιτίας κρατικής υπαιτιότητας και αδιαφορίας, με αντίκτυπο στην ποιότητα της δικής μας ζωής και των οικογενειών μας, καθώς και στην υποβάθμιση της  ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μας.

   ΟΙ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΤΟΥ << ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ  >> 

                                       ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.