Δελτίο τύπου Σ.Ε. Δ.Ο. Καλαμπάκας

12 Ιουνίου, 2015 00:46 Επιμέλεια: /

DSC_3107_DCE

Σύμφωνα με το καταστατικό μας και τις αποφάσεις του Συνεδρίου:

  1. Συγκροτείται Επιτροπή Εκλογών με χρέη Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη της όλης διαδικασίας, με τον συντονισμό του Νίκου Σαλαγιάννη, αποτελούμενη από τους συντρόφους: Βογανάτση Δημήτρη, Δρούλια Ηρακλή, Κωνσταντόπουλο Δημήτρη, Λαμπρίδη Διονύση, Λεβέντη Θανάση, Πανταζή Κώστα.
  1. Σε κάθε Ν.Ε., συγκροτείται Επιτροπή Συντονισμού που αποτελείται από τον Γραμματέα της Ν.Ε., και τους εκπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων (ένας από κάθε υποψήφιο) που θα έχει την εποπτεία της όλης διαδικασίας στο νομό και θα επικοινωνεί με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Συντονιστής επιτροπής είναι ο Γραμματέας της Ν.Ε. Οι Επιτροπές Συντονισμού συνεδριάζουν μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου για να οργανώσουν τις πιο κάτω απαραίτητες ενέργειες και τις κοινοποιούν άμεσα στην ΚΕΕ για να γίνει η πιστοποίηση.
  1. Σε κάθε εκλογικό κέντρο θα συγκροτηθεί 5μελής Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν και αντιπρόσωποι των υποψηφίων (ένας από κάθε υποψήφιο). Όπου υπάρχουν δυσλειτουργίες, την ευθύνη συγκρότησης έχει η ΚΕΕ σε συνεννόηση με τις νομαρχιακές Επιτροπές Συντονισμού, πάντα με την αρχή της ομοφωνίας
  1. Κάλπη  θα στηθεί όπου και στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων δηλαδή στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
  1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το νέο μητρώο των μελών και φίλων μας και με βάση τους εκλογικούς καταλόγους. Το Μητρώο ανοίγει και πάλι την Κυριακή 14 Ιουνίου κατά τις ώρες της ψηφοφορίας προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι. Οι εγγραφές συσχετίζονται με τον εκλογικό κατάλογο του ΥΠΕΣ.

6   Τα ψηφοδέλτια θα είναι 3 ξεχωριστά, ένα για κάθε υποψήφιο, συν 1 λευκό και θα σας αποσταλούν με      courier

7   Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Κινήματος κάθε μέλος και φίλος στην   ψηφοφορία θα καταβάλλει υποχρεωτικά το ποσό του 1 ευρώ για την συμμετοχή του.

8   Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως 19:00. Η συμμετοχή προϋποθέτει υποχρεωτικά την επίδειξη σχετικών επίσημων εγγράφων ταυτοπροσωπίας. (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, βιβλιάριο υγείας)

          ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Γραμματέας – Συντονιστής

                                                                                                                της Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ                               

                                                                                                                Δήμου Καλαμπάκας:

                                                                                                                Αθανάσιος Καρνέζης

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.