Δελτίο τύπου πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη.

6 Απριλίου, 2017 13:21 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Τελευταία όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά των υπευθύνων του τομέα υγείας στο νομό μας,για μεροληπτικές-μη ορθολογικές παρεμβάσεις στον τόσο ευαίσθητο αυτό χώρο.
Από τη μία, έχουμε τις καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων στις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας,ότι με τις συνεχείς και αχρείαστες  ολιγόμηνες μετακινήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, υποβαθμίζονται οι  παρεχόμενες  υπηρεσίες υγείας των πολιτών και από την άλλη η  ερμηνεία μιας προκήρυξης θέσης ιατρού από» ειδικότητα Χειρουργικής», σε επιπλέον εξειδίκευση επί του  «παχέος εντέρου»…..
Ο πολύπαθος χώρος της δημόσιας υγείας,  πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα όποια προβλήματα  να επιλύονται με διάλογο και συναίνεση,που είναι προαπαιτούμενο για την εύρυθμη λειτουργία του.
Το μόνο που δεν χρειάζεται ο τομέας της υγείας, είναι «κομματική ορθοδοξία » και  «σύνδρομο…. Παντογνώστη……»
Το αυτονόητο, δηλαδή ο διάλογος και η συναίνεση – συνενόηση, είναι το ζητούμενο….

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.