Δελτίο τύπου για τις συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμπάκας στην Αθήνα με θέμα την γέφυρα της Διάβας

20 Ιανουαρίου, 2016 11:10 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Τρικάλων κ Παπαδόπουλο Σάκη, συναντήθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων με τον κο Χρήστο Σπίρζτη, Υπουργό  Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τον κο Απόστολο Καραναστάση, Βουλευτή Φθιώτιδας και πρόεδρο Διαρκούς Επιτροπής Υποδομών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο  Υπουργός έδειξε κατανόηση και υποσχέθηκε την άμεση χρηματοδότηση του έργου σε συνεργασία με την περιφέρεια, αφού πρώτα η τεχνική υπηρεσία του Υπουργείου και της Περιφέρειας εκτιμήσουν την κατάσταση της γέφυρας.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, ευχαριστεί τον κο Υπουργό, τον κο Αγοραστό, τους βουλευτές του νομού για όλες τις ενέργειες τους,  ώστε  να αναδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης μετά την πτώση της γέφυρας και αναμένει την άμεση ανταπόκριση για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση του.

Διαβάστε επίσης εδώ σχετικά με τις εξελίξεις για το θέμα της γέφυρας της Διάβας μετά από τις συναντήσεις του Δημάρχου στην Αθάνα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.