Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου – Αναλυτικά για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα

21 Απριλίου, 2016 12:47 Επιμέλεια: /

DSC_4968_DCE

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαΐων  έως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :

Την Κυριακή των Βαΐων  24 Απριλίου 2016  το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου  Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Το απόγευμα  κατά την ακολουθία του Νυμφίου   ( ώρα 7.30΄) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό  Κοιμ. Θεοτόκου  Καλαμπάκας. Την  Μεγ. Δευτέρα  το απόγευμα ( ακολουθία Νυμφίου) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό  Οσίων Μετ. Πατέρων  Καλαμπάκας.

Την Μεγ. Τρίτη το απόγευμα ( ακολουθία Νυμφίου) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό  Αγίου Δημητρίου  Διάβας. Την Μ. Τετάρτη  απόγευμα ώρα 5.00΄ θα τελέσει το ιερό Ευχέλαιο στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος και ακολούθως το βράδυ στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου  Θεόπετρας.

Την Μεγ. Πέμπτη το πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων και το απόγευμα στην ακολουθία των Παθών ( 12 Ευαγγέλια  ώρα  7.00 μ.μ.) θα χοροστατήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος. Επίσης στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό θα χοροστατήσει και την Μεγ. Παρασκευή τό πρωΐ ( Ώρες και Εσπερινός) καθώς και το απόγευμα στον Ι. Επιτάφιο ώρα 7.00΄).

Το Μέγα Σάββατο πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Σταγιάδων(;). Το βράδυ κατά την πρώτη Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.

Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 1 Μαΐου 2016 κατά τον Εσπερινό της Αγάπης ( ώρα 6.30΄) θα χοροστατήσει στον ίδιο Ι. Ναό όπου θα διανείμει στο τέλος το παραδοσιακό κόκκινο αυγό.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου  2 Μαΐου 2016   το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό  Αγίου  Γεωργίου  Χρυσομηλέας.

Την Τρίτη της  Διακαινησίμου 3 Μαΐου 2016  στον Ι. Ναό Φαναρίου Καρδίτσης. Και την Παρασκευή της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2016 ( Ζωοδόχου Πηγής) το πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βυτουμά.

ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες  της  Ι. Μητροπόλεώς  μας τις ημέρες της Μ. Εβδομάδος και του Πάσχα θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν  ως  εξής:

Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ.  Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή  Μεγ. Μετεώρου.Ο Καθηγούμενος  Δομέτιος  Ντελλής   στην Ι. Μονή  Αγ. Τριάδος. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.