Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου – Αγιασμός στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία

15 Οκτωβρίου, 2015 11:48 Επιμέλεια: /

DSC_4968_DCE

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 θα προστεί της Μηνιαίας Συνάξεως των Αιδεσιμωτάτων Εφημερίων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τρέχοντα θέματα.

Αύριο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αγναντιάς και θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής Πρεσβυτέρας Ιωάννας Τζίκα.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας και θα προστεί της Δοξολογίας και Μνημοσύνου υπέρ των πεσόντων Καλαμπακιωτών της 18ης Οκτωβρίου 1943.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Ζαχαράκης στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη των Φιλικών Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον Αγιασμό και εν συνεχεία στις συναντήσεις των Φιλικών Κύκλων.

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Επίσης την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων Σχολής Βυζ. Εκκλ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν να παρευρεθούν στον Αγιασμό και εν συνεχεία στα μαθήματα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.