Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου – Αγιασμός στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία

admin
admin
15 Οκτωβρίου 2015, 11:48

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 θα προστεί της Μηνιαίας Συνάξεως των Αιδεσιμωτάτων Εφημερίων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τρέχοντα θέματα.

Αύριο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αγναντιάς και θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής Πρεσβυτέρας Ιωάννας Τζίκα.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας και θα προστεί της Δοξολογίας και Μνημοσύνου υπέρ των πεσόντων Καλαμπακιωτών της 18ης Οκτωβρίου 1943.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Ζαχαράκης στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη των Φιλικών Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον Αγιασμό και εν συνεχεία στις συναντήσεις των Φιλικών Κύκλων.

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Επίσης την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Βαρλαάμειο Χριστιανική Εστία θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων Σχολής Βυζ. Εκκλ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν να παρευρεθούν στον Αγιασμό και εν συνεχεία στα μαθήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .