Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

4 Αυγούστου, 2016 13:45 Επιμέλεια: /

DSC_1937_DCE

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

 

Την  Παρασκευή  5 Αυγούστου 2016  θα  συμμετάσχει  κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό της Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου.

Το Σάββατο   6  Αυγούστου 2016  ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στο  Κουκουφλί  Ασπροποτάμου.

Τήν  Κυριακή  7  Αυγούστου 2016,  θα  λειτουργήσει  στην  Ιερά  Μονή  Ρουσάνου. Το βράδυ θα τελέσει  Ιερά Παράκληση στον Ι. Ναό  Παναγίας Φανερω-μένης  Πολυθέας.

 

Ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος

 

Την  Παρασκευή  5 Αυγούστου 2016  κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου μας κ. Σεραφείμ θα  χοροστατήσει  και ομιλήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό της  Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου.

Το Σάββατο   6  Αυγούστου 2016  ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον ίδια πανηγυρίζουσα Ι. Μονή.

 

 

                                   ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

 

  • Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Νήφων Καψάλης την Κυριακή θα λειτουργήσει  και ομιλήσει  στην  Ι. Μονή  Μεγ. Μετεώρου.
  • Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Πολύκαρπος  Βενέτης την Κυριακή  θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Αγ. Νικολάου  Αναπαυσά.
  • Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος  Ντελλής  την Κυριακή  θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Αγ. Τριάδος.
  • Ο Αρχιμ.  Αλέξιος  Μπουρλής  θα λειτουργήσει και ομιλήσει το Σάββατο το πρωΐ  στον Ι. Ναό  Αγ. Νικολάου  Βασιλικής και Κυριακή πρωΐ στην Ι. Μονή  Ρουσάνου.
  • Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
  • Ο Αρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας  θα λειτουργήσει και ομιλήσει  το Σάββατο στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κουκουφλί και  την Κυριακή  στον  Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου  Αύρας.
  • Ο Αρχιμ. Βαρλαάμ  Νιαβής  την Κυριακή θα λειτουργήσει  στην  Ι. Μονή  Βαρλαάμ.

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.