Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

23 Ιουνίου, 2016 14:01 Επιμέλεια: /

DSC_1937_DCE

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Πάντων Βαρλαάμ Μετεώρων.

Τήν Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, των Αγίων Πάντων, θα λειτουργήσει στην ίδια Ιερά Μονή.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην ομώνυμη Ιερά Μονή Κλεινού.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καστρακίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος

Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει και ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Πάντων Βαρλαάμ Μετεώρων.
Την Κυριακή το πρωΐ θα λειτουργήσει στην ίδια Ι. Μονή.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

• Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων.
• Την Τρίτη το απόγευμα θα ομιλήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στο ι. παρεκκλήσιο Αγ. Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Αγιοφύλλου και την Τετάρτη το πρωΐ ανήμερα της εορτής θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον ομώνυμο Ι. Ναό Καστρακίου.
• Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
• Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας την Κυριακή θα λειτουργήσει στον
Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αύρας.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Γίνεται γνωστό στο φιλόχριστον πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πως στις 4 Ενορίες της πόλεώς μας θα γίνεται καθημερινά ( εκτός Τετάρτης) η Ακολουθία της Ι. Παρακλήσεως ως εξής:
• Κάθε Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου η Ι. Παράκλησις της Παναγία μας.
• Κάθε Τρίτη και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος η Ι. Παράκλησις του Αγίου Βησσαρίωνος.
• Κάθε Πέμπτη και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων η Ι. Παράκλησις των Οσίων Μετ. Πατέρων.
• Κάθε Παρασκευή και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης η Ι. Παράκλησις του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ
Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Ι. Παρεκκλήσιο του Τιμ. Προδρόμου Καλαμπάκας τελείται Ιερά Αγρυπνία από ώρα 9:30 μ.μ. έως 12:30 μ.μ.
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 Δ Ε Ν θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία λόγω της Εορτής των Αγίων Αποστόλων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.