Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

17 Μαρτίου, 2016 11:45 Επιμέλεια: /

DSC_4968_DCE

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016  το απόγευμα θα  υποδεσθεί τήν Τ. Κάρα του  Μεγαλομάρτυρος Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου, που φυλάσσεται στην Ι. Μ. Μεγ. Μετεώρου, στα προπύλαια του ομώνυμου Ι. Ναού της Ι. Μονής Αγ. Θεοδώρων και ακολούθως θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό και θα ψάλει την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Το Σάββατο  19  Μαρτίου  2016 θα  λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων.

Τήν  Κυριακή  20  Μαρτίου 2016, της  Ορθοδοξίας, θα λειτουργήσει  στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγίου  Βησσαρίωνος  Καλαμπάκας.

Τό   απόγευμα και ώρα 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Β΄  Κατανυκτικό  Εσπερινό   στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγίου  Βησσαρίωνος  Καλαμπάκας.

 ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

  • Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Νήφων Καψάλης :
  • την Παρασκευή το απόγευμα θα ομιλήσει στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων.
  • την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Μεγ.  Μετεώρου και
  • την Τρίτη το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελέσει Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό Τιμίου  Προδρόμου  Καλογριανής.
  • Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος  Ντελλής  το Σάββατο το πρωΐ θα ομιλήσει  στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων και την  Κυριακή  θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Αγ. Τριάδος.
  • Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης το Σάββατο το απόγευμα θα ομιλήσει  στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων και την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει  στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
  • Ο Αρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας  την Κυριακή θα λειτουργήσει  και ομιλήσει  στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων.
  • Ο Αρχιμ.  Βαρλαάμ  Νιαβής  την Κυριακή θα λειτουργήσει  στην  Ι.  Μονή  Βαρλαάμ.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ  ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Την Κυριακή της  Ορθοδοξίας το απόγευμα  20 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:30μ.μ., θα τελεσθεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός    στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Σεραφείμ κατά την διάρκεια του οποίου θα ομιλήσει ο  Αρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας ,  μέ  ΘΕΜΑ: « ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ».

              ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΘΕΙΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελείται ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ   Θεία  Λειτουργία του Ι. Χρυσοστόμου από ώρα 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. και την  Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 πρωΐ  ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ από ώρα 7:15 π.μ. έως 9:00 π.μ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.