Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

admin
admin
22 Οκτωβρίου 2015, 13:26

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Την Κυριακή  25 Οκτωβρίου  2015  θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Κονισκού. Το απόγευμα και ώρα 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Δημητρίου Καλαμπάκας. Τη Δευτέρα το πρωΐ θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου  Διάβας. Την Τετάρτη 28 του μηνός  θα λετουργήσει Ι. Μητροπολιτικό  Ναό  Αγ. Βησσαρίωνος  Καλαμπάκας και θα προστεί της Δοξολογίας επί τη Επετείω του Έπους του 1940.

Το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα παρακολουθήσει σχετική Εκδήλωση επι τη Επετείω του Έπους του ΄40 με θέμα: « Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΄40 » στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας. Η Εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων σε συνεργασία Ι. Μητροπόλεως  και Δήμου.

ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες  της  Ι. Μητροπόλεώς  μας   θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν  ως  εξής:

Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Νήφων  Καψάλης την Κυριακή το πρωΐ στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Το απόγευμα θα ομιλήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στο  πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο Αγ. Δημητρίου Καλαμπάκας. Τη Δευτέρα θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Αγ. Δημητρίου(Τσούγκουρο). Ο Καθηγούμενος  Αρχιμ. Δομέτιος  Ντελλής την Κυριακή στην Ι. Μονή  Αγίας  Τριάδος και τη Δευτέρα στον Ι. Ναό Παλαιοχωρίου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης  στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας το πρωΐ της Δευτέρας  στν Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου  Διάβας. Ο Αρχιμ.  Βαρλαάμ Νιαβής στην  Ι.  Μονή  Βαρλαάμ.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .