Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

admin
admin
1 Οκτωβρίου 2015, 10:14

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 το πρωΐ θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων όπου θα χειροτονήσει εις ΔΙΑΚΟΝΟΝ τον κ. Χαράλαμπο Καπλανίδη, πολύτεκνο πατέρα 7 τέκνων.
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Καλαμπάκας όπου και θα χειροτονήσει εις ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ τον Ιεροδιάκονο π. Χαράλαμπο Καπλανίδη.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ
Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Ζαχαράκης στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.
ΕΝΑΡΞΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Με την έναρξη της καινούργιας Σχολικής Χρονιάς αρχίζουν και τα μαθήματα των Κατηχητικών Σχολείων, τα οποία λειτουργούν κατά Ενορίες. Έτσι η κάθε Ενορία κάνει το πρόγραμμά της ως προς τις ώρες διδασκαλίας του Κατηχητικού.
Για την Ενορία του Ι. Μητροπ. Ναού Αγ. Βησσαρίωνος και Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας θα γίνει Αγιασμός τήν Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό. Εκεί θα γίνει και η σχετική ενημέρωση για τις μέρες και ώρες των μαθημάτων.
Ευχής έργον θα ήταν να συμμετάσχουν όλο και περισσότερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ώστε να μη χάσουμε το θησαυρό που λέγεται Πίστη στον αληθινό Θεό. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επιβάλλεται στη συνείδηση του καθενός να πράξει αναλόγως. Υπάρχει ακόμα ελπίδα… υπάρχει ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .