Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

admin
admin
25 Ιουνίου 2015, 13:25

Την Παρασκευή  26 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. θα τελέσει τον Αγιασμό και θα τεθεί θεμέλιος λίθος  στη Μονάδα  Φροντίδας  Ηλικιωμένων.

Το Σάββατο  27 του μηνός θα λετουργήσει στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου και θα χειροτονήσει τον Ιεροδιάκονο π. Απόστολο Αναστασίου εις Πρεσβύτερον.

Την Κυριακή  28 του μηνός το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Το απόγευμα και ώρα 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ι. Μονή Αγίων Απόστόλων Κλεινού.

Τη Δευτέρα το πρωΐ 29 του μηνός θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Πέτρου και Παύλου  Καστρακίου.

Την  Τρίτη  30  Ιουνίου 2015   θα λειτουργήσει στην  Ιερά  Μονή  Βαρλαάμ  και θα χειροτονήσει εις Διάκονον τον υποψήφιο  Στέργιο Κουϊρουκλή.

Την  Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 θα λειτουργήσει στην ίδια Ιερά Μονή και θα χειροτονήσει εις  Πρεσβύτερον τον Διάκονον  Στέργιο Κουϊρουκλή.

 

 

ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

Ιεροκήρυκες  της  Ι. Μητροπόλεώς  μας  την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν  ως  εξής:

Ο Καθηγούμενος  Αρχιμ. Δομέτιος  Ντελλής  στην Ι. Μονή  Αγίας Τριάδος και τη Δευτέρα το πρωΐ στον Ι. Ναό Παλαιοχωρίου. Ο Καθηγούμενος  Αρχιμ. Νήφων  Καψάλης στην Ι. Μονή  Μεγ. Μετεώρου.   Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης  στην Ι. Μονή Σιαμάδων και τη Δευτέρα το πρωΐ στην Ι. Μονή Αγ. Αποστόλων  Κλεινού. Ο Αρχιμ.  Δωρόθεος  Τζεβελέκας την Κυριακή το απόγευμα στην  Ι.  Μονή  Αγ. Αποστόλων  Κλεινού. Ο Αρχιμ.  Βενέδικτος Ζαχαράκης  στην  Ι.  Μονή  Βαρλαάμ.

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .