Δελτίο κίνησης Ιεράς μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

9 Μαρτίου, 2017 13:22 Επιμέλεια: /

keria-ekklisia

- Ὁ Πρωτοσύγκελλος Ἀρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης  τήν  Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την ακολουθία των  Β¨ Χαιρετισμών (Πρώτη ακολουθία 5:00 μ.μ.)  στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου και (Δεύτερη ακολουθία 9:00μ.μ.) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017  θα Λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων  Δώρων  στον Ι. Ναό   Οσίων Μετεωριτών Πατέρων.

 

-Ο Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει Ι. Μονή Αγίας Τριάδας.

-Ο Αρχιμ. Πολύκαρπος Βενέτης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην  Ι. Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά

-Ὁ Ἀρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Ἁγίου   Γεωργίου  Αὔρας.

-Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει  στην Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Σιαμάδων.

-Ὁ Ἀρχιμ.  Βαρλαάμ Νιαβής  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει  στήν  Ἱ. Μονή  Βαρλαάμ.

 

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Την Κυριακή  12 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00μμ στον Ι.Ναό  Οσίων Μετεωρίτων Πατέρων θα τελεστεί ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Δομέτιος Ντελλής καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδας Μετεώρων,   μέ  ΘΕΜΑ: « Η προσευχή κατά τον Άγιο Γρηγόριο  Παλαμά ».

 

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ

 

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων προσπαθώντας να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, που έχουν φροντιστήρια, να μη μείνουν εκτός της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρετε την Μεγάλη Τεσσαρακοστή με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, θα τελεί δεύτερους  Χαιρετισμούς στον                                               Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος                                                               κάθε Παρασκευή 21:00-22:00.

 

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

 

Στό Παρεκκλήσιο τοῦ Ἀγίου Ἀθανασίου Καλαμπάκας κατά την διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελεῖται κάθε Σάββατο  Θεία  Λειτουργία   ἀπό ὥρα 7:30 π.μ. ἕως  9:00 π.μ. και κάθε Τρίτη άπό ὥρα 7:15 π.μ ἕως 9:00π.μ        η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.