ΔΕΗ Καλαμπάκας – Έτοιμη να αντιμετωπίσει το κύμα καύσωνα – Καμία διακοπή ρεύματος έως τη Κυριακή σε όσους έχουν οφειλές

29 Ιουνίου, 2017 10:43 Επιμέλεια: /

admin-ajax

Έτοιμη να αντιμετωπίσει το επερχόμενο κύμα καύσωνα είναι η ΔΕΗ Καλαμπάκας , διαβεβαιώνοντας τους πολίτες πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτρική επάρκεια.

Αυτό τόνισε μέσω του Ράδιο Σταγών ο προϊστάμενος κ. Δήμου ο οποίος τόνισε ότι η περιοχή μας δεν πρόκειται να έχει κάποιο πρόβλημα τις ημέρες του καύσωνα ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει έρθει στην υπηρεσία κάποιο σήμα για μείωση ενέργειας.

Τέλος υπογράμμισε πως μέχρι και τη Κυριακή λόγω του καύσωνα δεν θα γίνονται διακοπές ρεύματος σε όσους έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς και προέτρεψε στους πολίτες να προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.