Δεύτερο κύμα

1 Αυγούστου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

anthousa-new (1)_DCE

Πρωταυγουστιά σήμερα . Καλό μήνα . Ο  τελευταίος  μήνας του Καλοκαιριού  και της Ελληνικής  καλοκαιρινής ραστώνης , με την έννοια της ανεμελιάς   σφυρηλατείται είτε στις παραλίες , είτε  στα δροσερά  απόσκια  των Ελληνικών βουνών .

Από σήμερα ξεκινά η δεκαπενθήμερος νηστεία της Παναγιάς  που ολοκληρώνεται τον δεκαπενταύγουστο ,  την ημέρα  της Κοίμησής  της  σε ατμόσφαιρα χαρμολύπης , αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στην μεγάλη και σημαντική γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος .

Όλα δείχνουν να προετοιμάζονται για το δεύτερο καλοκαιρινό  εορταστικό κύμα που , τηρουμένων των αναλογιών  , ισοδυναμεί με Πάσχα . Το Πάσχα του Καλοκαιριού όπως ιχνηλατείτε  μέσα στην Ελληνική παράδοση  και ιστορία ,  με την Παναγιά  μας να αποτελεί τον συνεκτικό  δεσμό  πίστης και παράδοσης , στοιχεία που  συνδιαμορφώνουν  την  αυθεντική Ελληνική ταυτότητα που αιώνες τώρα συνυφαίνεται  στην αγιασμένη Ελληνική γη  .

Ας κρατήσουν τα πανηγύρια και οι χοροί ευελπιστώντας στην μεσιτεία της Παναγιάς για την έξοδο της χώρας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.