Δεύτερο κύμα

1 Αυγούστου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

anthousa-new (1)_DCE

Πρωταυγουστιά σήμερα . Καλό μήνα . Ο  τελευταίος  μήνας του Καλοκαιριού  και της Ελληνικής  καλοκαιρινής ραστώνης , με την έννοια της ανεμελιάς   σφυρηλατείται είτε στις παραλίες , είτε  στα δροσερά  απόσκια  των Ελληνικών βουνών .

Από σήμερα ξεκινά η δεκαπενθήμερος νηστεία της Παναγιάς  που ολοκληρώνεται τον δεκαπενταύγουστο ,  την ημέρα  της Κοίμησής  της  σε ατμόσφαιρα χαρμολύπης , αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στην μεγάλη και σημαντική γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος .

Όλα δείχνουν να προετοιμάζονται για το δεύτερο καλοκαιρινό  εορταστικό κύμα που , τηρουμένων των αναλογιών  , ισοδυναμεί με Πάσχα . Το Πάσχα του Καλοκαιριού όπως ιχνηλατείτε  μέσα στην Ελληνική παράδοση  και ιστορία ,  με την Παναγιά  μας να αποτελεί τον συνεκτικό  δεσμό  πίστης και παράδοσης , στοιχεία που  συνδιαμορφώνουν  την  αυθεντική Ελληνική ταυτότητα που αιώνες τώρα συνυφαίνεται  στην αγιασμένη Ελληνική γη  .

Ας κρατήσουν τα πανηγύρια και οι χοροί ευελπιστώντας στην μεσιτεία της Παναγιάς για την έξοδο της χώρας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.