Δε θα πληρώσουν οι αγρότες

2 Δεκεμβρίου, 2015 08:32 Επιμέλεια: /

agrotes_1-620x320_DCE

Τοπολογία μέσω της οποίας θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε μνα επιστραφούν  τα 320 εκατ. ευρώ που πλήρωσε ο ΕΛΓΑ το 2008-2009  κατέθεσε ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου καθώς  το ποσό αυτό  έχει  κριθεί ως παράνομες κρατικές επιδοτήσεις  από την ΕΕ. Η  ανάκτηση θα γίνει μέσω του συμψηφισμού των ποσών με τις απαιτήσεις των υπόχρεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και όχι από τους αγρότες . Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανάκτηση των ενισχύσεων  από τους αγρότες , έδωσε ο υπουργός παρεμβαίνοντας στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μπορεί  βεβαίως οι αγρότες να μην κληθούν να επιστρέψουν τις παρανόμως δοθείσες ενισχύσεις αλλά καλούνται να τις επιστρέψει η χώρα τουτέστιν άπαντες οι φορολογούμενοι και αυτό δεν είναι ούτε ηθικά , ούτε πολιτικά ορθόν .

Οι όποιες ανευθυνότητες  δεν μπορεί να φορτώνονται στα συνήθη υποζύγια κάτι που συμβαίνει  δυστυχώς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.