Δάκρυσε στο αντίκρυσμα της γκρεμισμένης γέφυρας της Διάβας ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων Μπουτίνας

18 Ιανουαρίου, 2016 11:40 Επιμέλεια: /

diaba gefira gkremistike (19)

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στη γέφυρα της Διάβας το βράδυ του Σαββάτου λίγα λεπτά μετά  την πτώση της ήταν ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων Μπουτίνας.

Ο κ. Μπουτίνας έδειχνε εμφανώς συγκινημένος στο αντίκρυσμα της κατεστραμμένης  γέφυρας και μάλιστα δεν άντεξε και δάκρυσε.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων Μπουτίνας δήλωσε στο Ράδιο Σταγών ότι υπήρξε μελέτη η οποία δεν γνωρίζει τι απέγινε και η οποία εφόσον είχε πραγματοποιηθεί και στη πράξη ίσως να μην είχαμε φτάσει στην πτώση της γέφυρας.

diaba gefira gkremistike (20)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.