Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Δήμου Καλαμπάκας – Εκλογές συνέδρων

admin
admin
21 Μαΐου 2015, 09:02

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το αρ.35 του καταστατικού, προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, όπως εξειδικεύτηκαν στην συνεδρίαση της γραμματεία της στις 30 Απριλίου 2015, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5,6 & 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελληνίου (Πεδίον Άρεως).
Το μητρώο της οργάνωσης θα είναι ανοικτό κατά την ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των συνέδρων με την προϋπόθεση βέβαια ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή στη διαδικασία, με αίτηση του στην εφορευτική επιτροπή θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο μελών και φίλων του κινήματος.
Δικαίωμα του «εκλέγειν» έχουν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος.
Δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» ως αντιπρόσωποι στο συνέδριο έχουν μόνο τα μέλη.
Οι υποψηφιότητες για συνέδρους υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10:00 μ.μ. στις Ν.Ε. ή στην Σ.Ε. Δ.Ο. Καλαμπάκας.
Ο αριθμός των σταυρών προτίμησης είναι 10% των προς εκλογή συνέδρων.
Η εκπροσώπηση των δύο φύλων θα είναι όπως και στο προηγούμενο συνέδριο 30%.
Η εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει στις 24 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας από τις 8.00 έως και 19.00. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος να προσέλθουν για να ψηφίσουν.
Η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή εμπλουτίζει το πολιτικό δυναμικό και αποτελεί βασική πολιτική επιλογή της δημοκρατικής μας λειτουργίας.
Βρισκόμαστε σε κρίσιμη περίοδο για τη Χώρα, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.
Είναι ώρα ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, σ΄αυτή την ευθύνη θα ανταποκριθούμε συμμετέχοντας και εξασφαλίζοντας την διαφάνεια και την γνησιότητα των διαδικασιών.
Ο Γραμματέας – Συντονιστής
της Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ
Δήμου Καλαμπάκας:
Αθανάσιος Καρνέζης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .