Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμπάκας – Ανακοίνωση για τις οφειλές

20 Απριλίου, 2016 09:18 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Καλαμπάκας  στην προσπάθεια της να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών αλλά και να αντιμετωπίσει τις χρόνιες δυσκολίες και τα προβλήματα που προκύπτουν, θέλει στο πλευρό της όλους εσάς τους Δημότες της Καλαμπάκας.

Γνωρίζουμε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας λόγω της οικονομικής κρίσης και γι’ αυτό το λόγο σας καλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να ανταποκριθείτε στις οφειλές σας.

Η συνδρομή και η στήριξη σας είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών, και η προσφυγή σε άλλα ένδικα μέσα.

Για να σταθεί όρθια μια Δημοτική Επιχείρηση όπως η Δ.Ε.Υ.Α.Κ, χρειάζεται όλοι μας να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας.

 

Δ.Ε.Υ.Α.

Δήμου Καλαμπάκας

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Όταν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα δεν κάνεις εκπτώσεις 50% στις συνδέσεις.
    Από εδώ και πέρα θα πληρώνουμε και εμείς οι συνεπείς όποτε και όταν αρχίστε τις εκπτώσεις.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.