Δ΄ τάξη 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας – Ετήσιες δράσεις

29 Μαΐου, 2017 18:34 Επιμέλεια: /

Παλιά Καλαμπάκα 2

Με στόχο «γνωρίζοντας τον τόπο μας», η Δ΄ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων σε διάφορα αξιόλογα σημεία της πόλης, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017.
Έτσι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 επίσκεψη στον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου οι μικροί μαθητές μπόρεσαν να δουν την πανοραμική μεν άποψη της πόλης της Καλαμπάκας αλλά και να γνωρίσουν το αφιερωμένο στον Προφήτη Ηλία εξωκλήσι που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 έγινε επίσκεψη στις μονές των Αγίων Μετεώρων και πιο ειδικά στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και στην Ιερά Μονή Ρουσσάνου.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2017 γνωρίσαμε την παλιά Καλαμπάκα, τα εξωκλήσια που βρίσκονται εκεί και περπατήσαμε στα γραφικά σοκάκια της.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.