Χρόνια πολλά Ευθύμιε !

20 Ιανουαρίου, 2017 23:12 Επιμέλεια: /

takos

Σήμερα η αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του οσίου Ευθυμίου. Την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήρια του ένας συμπολίτης μας γνωστός σε όλους μας, ο Ευθύμιος Τάκος.

Ο Θύμιος, όπως τον αποκαλούμε, είναι ένας άνθρωπος ηπίων τόνων, με ρεαλιστικό νου και πρακτικές συμβουλές. Αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία του μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά τόσο σε επίπεδο αυτοδιοίκησης (Δήμος Καλαμπάκας) όσο και στα ιεροψαλτικά (πρ. πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»).

Αγαπητέ Ευθύμιε είναι καιροί που με την πείρα σου, το μεράκι σου και τον πρακτικό σου νου, μπορείς να συμβάλλεις στα δημοτικά. Αν το αποφασίσεις, μένει να επιλέξεις από ποια θέση. Σε βλέπουμε συχνά πάντως να κινείσαι και να συζητάς με κόσμο και φυσικά να απολαμβάνεις τη χαρά της επικοινωνίας με τους φίλους συνδημότες σου! Έχουμε κάτι;

Χρόνια πολλά και πάλι, υγιής να είσαι και καλή χρονιά σε σένα και την οικογένεια σου!

 

Ο ανηψιός σου

Ηρακλής Φίλιος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.