«Χρώμα και Φως»

2 Σεπτεμβρίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

DSC04504

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, ομαδική, εικαστική έκθεση, που φέτος έχει τον τίτλο «Χρώμα και Φως» και θα γίνει από 10 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου στο «Κουρσούμ» Τζαμί.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Στην έκθεση συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου κατά κύριο λόγο ζωγράφοι (ερασιτέχνες, αυτοδίδακτοι, αλλά και επαγγελματίες), γλύπτες, ξυλογλύπτες και άλλοι εικαστικοί που με μεράκι και φαντασία χρησιμοποιούν διάφορα υλικά (πολύτιμα ή «ευτελή»)  και δημιουργούν έργα μοναδικά.

Όπως και πέρυσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα μέλη του συλλόγου  να ζωγραφίζουν επί τόπου με τα καβαλέτα τους καθώς επίσης  και την εξέλιξη ενός μεγάλου ομαδικού έργου που θα φιλοτεχνήσουν με τον τίτλο «Χρώμα και Φως».

Ο σύλλογος στη διάρκεια της έκθεσης οργανώνει δράσεις για τα παιδιά και καλεί τα σχολεία να ανταποκριθούν και να οδηγήσουν τους μαθητές τους στο τζαμί.

Φέτος η κάθε σχολική τάξη θα έχει στη διάθεσή της, ένα μεγάλο καμβά για να δημιουργήσει το δικό της ομαδικό έργο, το οποίο θα εκτίθεται στο τζαμί και στο τέλος θα στολίσει την αίθουσα του σχολείου.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα υλικά ζωγραφικής για όλους τους μικρούς μας επισκέπτες, με την εποπτεία και βοήθεια μελών του συλλόγου.

Η έκθεση συστεγάζεται και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με την μόνιμη έκθεση κεραμικής και αρχαιολογικών ευρημάτων της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που λειτουργεί στο Τζαμί.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7:00 μμ.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά  το πρωί (10:00-14:00) και το απόγευμα (18:00-10:00).

Για την καλύτερη οργάνωση των επισκέψεων των σχολείων παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλ: 6974069373

 

Από το ΔΣ του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.