Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα το ΚΑΠΗ Καλαμπάκας

20 Δεκεμβρίου, 2015 18:10 Επιμέλεια: /

DSD_3368_DCE

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα το ΚΑΠΗ Καλαμπάκας.

Άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καφέ τους μαζί με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα παρακολουθώντας την μικρή τελετή με ποιήματα που απήγγειλαν τα παιδιά του κατηχητικού και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ΚΑΠΗ.

Και η σημερινή γιορτή ήταν επιτυχημένη όπως φυσικά πάντα συμβαίνει , κάθε φορά που το ΚΑΠΗ πραγματοποιεί κάποια εκδήλωση αφού και σήμερα η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για τον κόσμο που έδωσε το παρών.

Την εκδήλωση παρακολούθησε με τη σύζυγό του ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.