Χριστουγεννιάτικη Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Θεοσκεπάστου Σοχού Θεσσαλονίκης

26 Δεκεμβρίου, 2015 08:22 Επιμέλεια: /

theoskepastos (2)

Του Ηλία Προύφα

Με την δέουσα Αγιορείτικη εκκλησιαστική τάξη και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων στο Δοχειαρίτικο Γυναικείο Μετόχι της Ιεράς Μονής Θεοσκεπάστου Σοχού Θεσσαλονίκης.

Προεξάρχοντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους Γέροντα Γρηγορίου και πατέρων της Μονής πραγματοποιήθηκε πανηγυρική αγρυπνία η οποία ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και ολοκληρώθηκε στις 5 τα ξημερώματα.
Αξιοσημείωτη ήταν και φέτος η προσέλευση αρκετών πιστών από τις γύρω περιοχές, την πόλη της Θεσσαλονίκης, την Αθήνα και τη Λάρισα οι οποίοι βρέθηκαν στις πλαγιές του Όρους Βερτίσκου για να γιορτάσουν με τους Αγιορείτες Πατέρες και την φιλόξενη γυναικεία αδελφότητα της Μονής την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Μετά το τέλος της ακολουθίας πραγματοποιήθηκε εορταστική Χριστουγεννιάτικη τράπεζα όπου οι συμμετέχοντες είχαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να ωφεληθούν πνευματικά από το λόγο και τις παραινέσεις του πολύ αγαπητού και σεβάσμιου Καθηγουμένου Γέροντα Γρηγορίου καθώς και από τους Θεολόγους Μοναχούς και Μοναχές που με τη σειρά τους μίλησαν για το νόημα των Χριστουγέννων.

theoskepastos (12) theoskepastos (11) theoskepastos (10) theoskepastos (9) theoskepastos (8) theoskepastos (7) theoskepastos (6) theoskepastos (5) theoskepastos (4) theoskepastos (3) theoskepastos (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.