Χρήστος Σινάνης – Στο ΚΕΓΕ το θεατρικό εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ

3 Δεκεμβρίου, 2015 11:28 Επιμέλεια: /

DSC_0131_DCE

Συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης στο ράδιο Σταγών και τον Βαγγέλη Γκιάτα παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος.

Σε ερώτηση που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την αξιοποίηση του κτηρίου του ΚΕΓΕ ο Δήμαρχος Καλαμπάκας τόνισε πως υπάρχει η σκέψη στο ΚΕΓΕ να μεταφερθεί το θεατρικό εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ.

Όπως υπογράμμισε, οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μπορούν να αξιοποιούν προς το καλύτερο ότι τους έχει ανατεθεί μέχρι τώρα και γι αυτό το λόγο πιστεύει πως το θεατρικό εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ είναι το κατάλληλο που μπορεί να αξιοποιήσει και εσωτερικά και εξωτερικά το ΚΕΓΕ και από ένα παρατημένο κτήριο να πάρει πλέον ζωή.

Ωστόσο όπως τόνισε όλα αυτά είναι μια σκέψη που επεξεργάζεται ο ίδιος με τους συνεργάτες του.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Η απόφαση έχει παρθεί, απλώς το αναφέρει προκειμένου να δει αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, το γνωστό κόλπο με το λαγό.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.