Χρήστος Σινάνης : Ούτε βοήθησα στην κατασκευή του περάσματος , ούτε έκανα παρέμβαση να καταστραφεί

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
11 Οκτωβρίου 2016, 20:22

Μια σημαντική δήλωση έκανε χθες το πρωί στο Ράδιο Σταγών ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Χρήστος Σινάνης.

Αφορμή το γεγονός ότι το αυτοσχέδιο κατασκεύασμα που χρησιμοποιήθηκε για λίγους μήνες έως ότου στερέψει το νερό του ποταμού Πηνειού το Καλοκαίρι , και άρχισε να χρησιμοποιείται και πάλι την περασμένη εβδομάδα.

Την περασμένη Παρασκευή σκαπτικό μηχάνημα κατέστρεψε την αυτοσχέδια γέφυρα και τον δρόμο που είχαν φτιάξει κάποιοι κάτοικοι των αντίπερα χωριών .

Κάποιοι  κάτοικοι ( κυρίως της Διάβας )  διέρρεαν ότι πίσω από την καταστροφή του αυτοσχέδιου γεφυριού βρίσκονταν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης.

Ο Δήμαρχος λοιπόν δημοσιοποίησε ( για να τελειώνει ως είπε αυτή η συζήτηση) ότι ούτε βοήθησε για την κατασκευή του περάσματος μέσα από τον Πηνειό , αλλά ούτε είχε καμία συμμετοχή στην καταστροφή του.

  • ΟΧΙάς

    Τα πέρα δώθε με τα αυτοκίνητα του δήμου μέσα από τις διαβάσεις έδιναν και έπαιρναν. Τότε όλοι έκαναν γαργάρα χωρίς να αισθάνονται την στοιχειώδη ανάγκη να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη! Περίφημα!

  • Κωστας

    Σαν δημοτικος αρχοντας κυριε δημαρχε οφειλες να ξερεις ποιος εδωσε εντολη για την καταστροφη του πρωσορινου περασματος γιατι ανηκει στην αρμοδιοτητα του δημου καλαμπακας και επρεπε να ενημερωσεις τους κατοικους ως οφειλες.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .