Χρήστος Σινάνης: Κανένα πρόβλημα με τα έργα – Η νέα Δημοτική αρχή έταξε σε πολλούς και μάλλον δεν μπορεί να αντεπεξέλθει

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
9 Οκτωβρίου 2019, 10:27

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τόνισε το πρωί της Τετάρτης στο ράδιο Σταγών ο πρώην Δήμαρχος κ. Σινάνης Χρήστος.

Όπως τόνισε ο κ.Σινάνης όλα τα έργα συνεχίζονται κανονικά και όσα δεν ξεκίνησαν θα ξεκινήσουν, καθώς η πρώην Δημοτική Αρχή έχει εξασφαλίσει τον χρηματισμό όλων των έργων, απαντώντας στην απορία του Αντιδημάρχου κ. Φωλίνα ο οποίος αναρωτήθηκε που είναι τα χρήματα, όσον αφορά το έργο των όμβριων υδάτων στο νέο σχέδιο πόλεως της Καλαμπάκας.

Για το συγκεκριμένο έργο ο κ. Σινάνης τόνισε πως η νέα Δημοτική πρέπει να πραγματοποιήσει δημοπρασία, εκτός φυσικά αν δεν θέλει  να γίνει το έργο είπε.

Όσον αφορά το ΞΕΝΙΑ τόνισε πως έγινε αυτό που ήθελαν κάποιοι και γι αυτό τον λόγο πρέπει αυτή η εξέλιξη να τους χαροποίησε.

Εύχομαι είπε η νέα Δημοτική Αρχή να κάνει κάτι καλύτερο πάνω σε αυτό το θέμα.

Για τον έναν μήνα της νέας Δημοτικής Αρχής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά υποστήριξε πως η νέα Δημοτική Αρχή έχει αναλωθεί  στο ποιους θα πάρει ειδικούς συνεργάτες και στα ανούσια δελτία τύπου.

Θα δούμε μια Δημοτική Αρχή η οποία θα έχει δέκα ειδικούς συνεργάτες είπε, όταν εμείς είχαμε μόλις τέσσερις, αλλά είναι λογικό αυτό καθώς όπως τόνισε, προεκλογικά έταξαν σε πολλούς και δεν ξέρω αν θα αντεπεξέλθουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .