Χρήστος Σινάνης – Δεν πρέπει και δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύει με τις αποφάσεις του τη νέα δημοτική αρχή το Δ.Σ.

21 Ιουλίου, 2014 22:45 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Πιστοί στις βασικές πολιτικές αρχές και αξίες που μας διαπνέουν και με τις οποίες δεσμευτήκαμε ότι θα πορευθούμε και γνωρίζοντας καλά που οδηγούν ξεπερασμένες πολιτικές και πρακτικές, κρίναμε απαραίτητο τη δεδομένη στιγμή να αναφερθούμε στην ανακοίνωση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22- 7- 2014. Αφορμή τα θέματα που επιλέχθηκαν να συζητηθούν.
Οι ενέργειες της δημοτικής Αρχής δείχνουν ότι επιδεικτικά αγνοεί το αποτέλεσμα των εκλογών και εμφανίζει θέματα στο Δ.Σ. για τα οποία θα έπρεπε να αποφασίσει μόνο η νέα Δημοτική Αρχή και σε καμιά περίπτωση η απερχόμενη.
Για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου, παραθέτουμε τη σχετική νομοθεσία και συγκεκριμένα το άρθρο 93 του Κώδικα δήμων και Κοινοτήτων του Ν. 3463/2006 που αναφέρει:
«Ένα μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων Δημοτικών αρχών , το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιστάσεις εξαιρετικά επείγουσες και απρόβλεπτα αναγκαίες».
Δεν πρέπει και δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύει με τις αποφάσεις της τη νέα δημοτική αρχή για θέματα που ούτε επείγοντα είναι, ούτε εξαιρετικά σοβαρά.
ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΣΙΝΑΝΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.