Χρήστος Σινάνης – ‘Χτυπήστε’ εμένα όχι τον Μητροπολίτη

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
1 Σεπτεμβρίου 2016, 11:13

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης σχετικά με όσα ειπώθηκαν για το θέμα μίσθωσης κτιρίου για την στέγαση της Μουσικής Σχολής στο κτήριο της Μητροπόλεως που εισηγήθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος στην περασμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Σινάνης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σακελλαρίου τάσσεται κατά της σχετικής απόφασης και μάλιστα με καταβολή μισθίου στην μητρόπολη (ιδιοκτησία του οποίου είναι η Μητρόπολη) καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί (όπως είπε ο κ. Σακελλαρίου) ότι ζητάει η Μητρόπολη χρήματα από δημότες προκειμένου να ενοικιάσει κτήριο .

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας  υπογράμμισε πως ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Καλαμπάκα δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τους πολίτες του Δήμου . Όποιος θέλει είπε ας ‘χτυπήσει’ τον ίδιο το Δήμαρχο και όχι να το κάνει ύπουλα με ‘χτυπήματα’ κάτω από τη μέση όπως στην προκειμένη περίπτωση με το θέμα μίσθωσης κτιρίου για την στέγαση της Μουσικής Σχολής όπου κάποιοι κατηγορούν την Μητρόπολη ότι θα παίρνει χρήματα από τους Δημότες.

‘Χτυπήστε’ εμένα όχι τον Μητροπολίτη είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε άσε τα μεγάλα λόγια και πες μας, η προκήρυξη ήταν φωτογραφική, μπορούν να συστεγαστούν ο παιδικός σταθμός και η μουσική σχολή, υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στον 2ο όροφο, γιατί δεν μεταφέρετε την μουσική σχολή στο ΚΕΓΕ που πληροί τις προδιαγραφές και δεν επιβαρύνετε ο δήμος με ενοίκια.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .