Χρήστος Σινάνης – “Χτυπήστε” εμένα όχι τον Μητροπολίτη

1 Σεπτεμβρίου, 2016 11:13 Επιμέλεια: /

xilogliptiki ekthesi egkainia (42)

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης σχετικά με όσα ειπώθηκαν για το θέμα μίσθωσης κτιρίου για την στέγαση της Μουσικής Σχολής στο κτήριο της Μητροπόλεως που εισηγήθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος στην περασμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Σινάνης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σακελλαρίου τάσσεται κατά της σχετικής απόφασης και μάλιστα με καταβολή μισθίου στην μητρόπολη (ιδιοκτησία του οποίου είναι η Μητρόπολη) καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί (όπως είπε ο κ. Σακελλαρίου) ότι ζητάει η Μητρόπολη χρήματα από δημότες προκειμένου να ενοικιάσει κτήριο .

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας  υπογράμμισε πως ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Καλαμπάκα δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τους πολίτες του Δήμου . Όποιος θέλει είπε ας “χτυπήσει” τον ίδιο το Δήμαρχο και όχι να το κάνει ύπουλα με “χτυπήματα” κάτω από τη μέση όπως στην προκειμένη περίπτωση με το θέμα μίσθωσης κτιρίου για την στέγαση της Μουσικής Σχολής όπου κάποιοι κατηγορούν την Μητρόπολη ότι θα παίρνει χρήματα από τους Δημότες.

“Χτυπήστε” εμένα όχι τον Μητροπολίτη είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε άσε τα μεγάλα λόγια και πες μας, η προκήρυξη ήταν φωτογραφική, μπορούν να συστεγαστούν ο παιδικός σταθμός και η μουσική σχολή, υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στον 2ο όροφο, γιατί δεν μεταφέρετε την μουσική σχολή στο ΚΕΓΕ που πληροί τις προδιαγραφές και δεν επιβαρύνετε ο δήμος με ενοίκια.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.