Χρήστος Παπαγεωργίου – Νοικοκυρέψαμε τον Δήμο

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
5 Οκτωβρίου 2016, 08:11

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε χθες το πρωί στο Ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας Χρήστος Παπαγεωργίου.

Ο κος Παπαγεωργίου δεν στάθηκε σε αμιγώς οικονομικά θέματα , αλλά μίλησε και για το όραμα της Δημοτικής Αρχής.

Αναφέρθηκε στην μείωση των δαπανών του Δήμου σε καύσιμα , γραφικές ύλες κ.λ.π. , εξοικονομώντας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από την έλλειψη χειριστών μηχανημάτων αλλά και ειδικευμένου μόνιμου προσωπικού.

Δεν υπάρχει κανείς προμηθευτής ή παρέχων εργασία στον Δήμο και να μην έχει πληρωθεί σε διάστημα 3 μηνών είπε, και θεωρεί ότι οι τροποποιήσεις στο κυκλοφοριακό με την δημιουργία παρκινγκ βοήθησε τα μάλα.

Απάντησε στο ερώτημα τι θα κάνει ο Δήμος με τα ληξιπρόθεσμα που χρωστάνε οι Δημότες και ξεπερνούν το 1,5 εκ. ( μόνο στον Δήμο ) , λέγοντας ότι η ανοχή τελειώνει και όλα αυτά τα ποσά θα βεβαιωθούν στην Εφορία με ότι αυτό σημαίνει.

 

 • ΟΧΙάς

  «Αναφέρθηκε στην μείωση των δαπανών του Δήμου σε καύσιμα , γραφικές ύλες κ.λ.π. , εξοικονομώντας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από την έλλειψη χειριστών μηχανημάτων αλλά και ειδικευμένου μόνιμου προσωπικού.»
  Λογικό είναι να μειωθούν οι δαπάνες στα καύσιμα την στιγμή που όπως λέει ο ίδιος τα οχήματα GCB και γκρέιντερ είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης χειριστών, και τα σκουπίδια τα μαζεύει ιδιώτης.
  Τα πάρκινγκ στοιχίζουν στο δήμο πάνω από 2.500 τον μήνα, και στις οδούς Τρικάλων και Βλαχάβας γίνετε το έλα να δεις με τα μποτιλιαρίσματα.
  Όσο για παρέχοντες εργασία και προμηθευτές όποιος παρακολουθεί το ΔΙΑΥΓΕΙΑ διαπιστώνει ότι πολλοί από αυτούς η ήταν υποψήφιοι η συγγενείς υποψηφίων.
  Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι μία από τα ίδια, μια δημοτική αρχή των παλινδρόμησεων, αυτοσχεδιασμών και των ανοργάνωτων ερασιτεχνών, αποφάσεων.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .