Χρήστος Παπαγεωργίου – Νοικοκυρέψαμε τον Δήμο

5 Οκτωβρίου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

gkiataspapageorgioy

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε χθες το πρωί στο Ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας Χρήστος Παπαγεωργίου.

Ο κος Παπαγεωργίου δεν στάθηκε σε αμιγώς οικονομικά θέματα , αλλά μίλησε και για το όραμα της Δημοτικής Αρχής.

Αναφέρθηκε στην μείωση των δαπανών του Δήμου σε καύσιμα , γραφικές ύλες κ.λ.π. , εξοικονομώντας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από την έλλειψη χειριστών μηχανημάτων αλλά και ειδικευμένου μόνιμου προσωπικού.

Δεν υπάρχει κανείς προμηθευτής ή παρέχων εργασία στον Δήμο και να μην έχει πληρωθεί σε διάστημα 3 μηνών είπε, και θεωρεί ότι οι τροποποιήσεις στο κυκλοφοριακό με την δημιουργία παρκινγκ βοήθησε τα μάλα.

Απάντησε στο ερώτημα τι θα κάνει ο Δήμος με τα ληξιπρόθεσμα που χρωστάνε οι Δημότες και ξεπερνούν το 1,5 εκ. ( μόνο στον Δήμο ) , λέγοντας ότι η ανοχή τελειώνει και όλα αυτά τα ποσά θα βεβαιωθούν στην Εφορία με ότι αυτό σημαίνει.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  «Αναφέρθηκε στην μείωση των δαπανών του Δήμου σε καύσιμα , γραφικές ύλες κ.λ.π. , εξοικονομώντας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από την έλλειψη χειριστών μηχανημάτων αλλά και ειδικευμένου μόνιμου προσωπικού.»
  Λογικό είναι να μειωθούν οι δαπάνες στα καύσιμα την στιγμή που όπως λέει ο ίδιος τα οχήματα GCB και γκρέιντερ είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης χειριστών, και τα σκουπίδια τα μαζεύει ιδιώτης.
  Τα πάρκινγκ στοιχίζουν στο δήμο πάνω από 2.500 τον μήνα, και στις οδούς Τρικάλων και Βλαχάβας γίνετε το έλα να δεις με τα μποτιλιαρίσματα.
  Όσο για παρέχοντες εργασία και προμηθευτές όποιος παρακολουθεί το ΔΙΑΥΓΕΙΑ διαπιστώνει ότι πολλοί από αυτούς η ήταν υποψήφιοι η συγγενείς υποψηφίων.
  Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι μία από τα ίδια, μια δημοτική αρχή των παλινδρόμησεων, αυτοσχεδιασμών και των ανοργάνωτων ερασιτεχνών, αποφάσεων.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.