Χρήστος Μιχαλάκης: Από Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα της Διάβας

26 Ιανουαρίου, 2017 11:01 Επιμέλεια: /

dsc_8461

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στη γέφυρα της Διάβας σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη.

Ο κ. Μιχαλάκης τόνισε πως ο καιρός δεν επέτρεπε να γίνουν κάποιες τεχνικές εργασίες και πως από τη Δευτέρα που μαλακώνει ο καιρός θα συνεχιστούν και πάλι.

Μάλιστα υποστήριξε πως πολύ σύντομα θα μπορούμε να περάσουμε από πάνω.

Με τη δήλωση αυτή του κ. Μιχαλάκη αλλά και του κ. Σινάνη πριν από λίγες ημέρες μπαίνει τέλος στο σενάριο που έκανε λόγο πως οι εργασίες σταμάτησαν για οικονομικούς λόγους.

Άντε να δούμε λοιπόν…

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Καλό Πάσχα

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.