Γέμισε δηλητηριασμένες φόλες η Καλαμπάκα – Χρήστος Κτενάς : 15 νεκρά ζώα μέσα σε τρεις ημέρες – Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμπάκας

7 Αυγούστου, 2017 10:49 Επιμέλεια: /

adespota foles (1)

Στα 15 έφτασαν τα νεκρά ζώα στην πόλη της Καλαμπάκας μέσα σε τρεις ημέρες ,  σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου κ. Κτενά Χρήστο.

Ο κ. Κτενάς έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο, γι αυτό το λόγο ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα ( έχει παρέμβει) έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του εκτός από τα αδέσποτα ζώα, το θάνατο έχουν βρει και οικόσιτα παροτρύνοντας τους πολίτες να προστατέψουν τα κατοικίδια τους αλλά και τα αδέσποτα.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Δήμος Καλαμπάκας ( ο οποίος κατεβάζει τον αριθμό των θανατωμένων ζώων σε 7 ) με την εξής ανακοίνωση:

<< Ο Δήμος Καλαμπάκας καταδικάζει απερίφραστα τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων που διαπιστώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Δήμου μας. Τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις πέρα από τη βαρβαρότητα που δείχνουν για το δράστη είναι πολύ επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Ο εντοπισμός των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων απαιτεί συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμο, φιλοζωικά σωματεία, αστυνομία, ενεργοί πολίτες) με στόχο την ευαισθητοποίηση, την εύρεση και καταγγελία των δραστών. Η προσπάθεια του Δήμου μας προς την κατεύθυνση αυτή είναι συνεχής κι επίμονη. Ο Δήμος Καλαμπάκας καλεί τους κατοίκους να καταγγείλουν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις που προσβάλουν τον πολιτισμό μας και πλήττουν  την εικόνα του τόπου μας.

¨ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΟΝΟ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ …¨!!>>.

Πάντως η Δικαιοσύνη κινήθηκε άμεσα και ήδη από το Σάββατο ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να οδηγηθούν οι δράστες στο ειδώλιο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.