Χρήσιμες πληροφορίες

12 Οκτωβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

kardiaki ananipsi (10)

Εκδήλωση με  θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση  και το πως μπορεί να σωθεί μια ζωή με απλές κινήσεις  από Ανθρώπους που δεν κατέχουν ιατρικές γνώσεις , πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ»  .

Την  πρωτοβουλία  είχαν  Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με συμμετοχή πολλών άλλων φορέων όπως  η  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, τον ιατρικό σύλλογο  Λάρισας και Καρδίτσας  ,  των  δήμων  Τρικκαίων, Λαρισαίων, Βόλου, Καρδίτσας και Καλαμπάκας, το ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο Βόλου ,  η  σχολή ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φοιτητές ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Θεσσαλίας .  Σημαντική ήταν η παρέμβαση  της εκπροσώπου της  Ελληνικής  Εταιρείας  Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας  Ελένης Πολύζου η οποία έδωσε  σημαντικές  πληροφορίες  για το πώς μπορούν να αποφευχθούν με κατάλληλες παρεμβάσεις , εκατοντάδες  θάνατοι συνανθρώπων μας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.