Χρήματα για αδέσποτα ;

1 Σεπτεμβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

adespota- sxolio_DCE

Στις 22  Ιουλίου του ‘14 είχε ανακοινωθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων η οικονομική ενίσχυση με ποσό 1.300.000 ευρώ σε Δήμους για τα αδέσποτα ζώα και συγκεκριμένα  για τη δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Δικαιούχοι της κρατικής επιχορήγησης, σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, ήταν και είναι  οι Δήμοι και οι Σύνδεσμοι Δήμων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς . Οι Δήμοι είναι και οι αποδέκτες των χρηματικών προστίμων από παραβάσεις του νόμου 4039/2012 για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Αυτά στα χαρτιά , γιατί στην πράξη είναι άγνωστο αν και ποιοι δήμοι απορρόφησαν χρήματα προκειμένου να υλοποιήσουν προγράμματα για την περίθαλψη  αδέσποτων ζώων και τη δημιουργία καταφυγίων .

Θα ήταν ενδιαφέρον , με την όξυνση που υπάρχει  με τα αδέσποτα σκυλιά στην Καλαμπάκα , να μάθουμε αν  και πόσα χρήματα κατάφερε να αποσπάσει ο δήμος Καλαμπάκας για το σκοπό αυτό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.