Χωρίς «τσίπα…»

2 Μαΐου, 2017 12:21 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Από σήμερα το πρωί,οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι: Χάρις στην «σκληρή και επίπονη» προσπάθεια της κυβέρνησης, έχουμε το 4ο ΜΝΗΜΌΝΙΟ στην …. πλάτη μας…. Ένα τέταρτο ΜΝΗΜΌΝΙΟ που μας φορτώνει φόρους, μέτρα και υποχρεώσεις, χωρίς ούτε ένα Ευρώ χρηματοδότηση….
Ένα ακόμη επίτευγμα της …. αντιμνημονιακης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ,που «θα έσκιζε τα μνημόνια,θα διέγραφε μονομερώς το χρέος,θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ….» .Από «ΘΡΊΑΜΒΟ, σε ΘΡΊΑΜΒΌ…».
Αφού είπαν τα μεγαλύτερα ψέματα στον Ελληνικό λαό, αφού κατασυκοφαντησαν,λοιδωρησαν και προπηλακισαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για να αναρριχηθούν στην εξουσία, τώρα ανερυθριαστα συνεχίζουν το …δούλεμα…
Το «ούτε ένα Ευρώ μέτρα», «καμμία μείωση μισθών και συντάξεων», που είπε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ…..
Είκοσι τοις εκατό επιπλέον μείωση συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μείωση αφορολογητου κατά 3.000 Ευρώ, μείωση- κατάργηση επιδομάτων (πετρελαίου, ανεργίας κ.λ.π)…
Κι από πάνω….πανηγυρίζουν….
Χωρίς ντροπή, χωρίς αυτοκριτική, χωρίς «τσίπα» , χωρίς μια συγγνώμη….
Μέσα σε δύο χρόνια ,μας φόρτωσαν δύο αχρειαστα μνημόνια, αύξησαν το δημόσιο χρέος ,επέβαλαν κοντά στα  15 δισ. επιπλέον μέτρα και υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στους δανειστές…..
Δεσμεύουν την επόμενη κυβέρνηση και ναρκοθετουν την πορεία της χώρας ,σε μια λάθος και αδιέξοδη πολιτική, χωρίς αναπτυξιακή προοπτική….
Δυστυχώς για τον τόπο, ακόμη κυβερνούν…. Αλλά πολύ σύντομα,θα αποτελούν ένα θλιβερό παρελθόν,που κανείς δεν θα θέλει να θυμάται….

Ηλίας Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης  και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.