Χωρίς ρεύμα πέντε δίκτυα άρδευσης σε χωριά της Καλαμπάκας

15 Ιουνίου, 2017 18:11 Επιμέλεια: /

antliostasio_DCE

Σε διακοπή ρεύματος προχώρησε η ΔΕΗ , σε αγροτικά σπιτάκια άντλησης νερού σε χωριά του Δήμου Καλαμπάκας.

Η διακοπή έγινε σε πέντε πομώνες και δη δύο στο χωριό Περιστέρα , δύο στην Σαρακίνα και μία στην Βασιλική Καλαμπάκας.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Καλαμπάκας κος Αντώνης Παπαναστασίου , ανέφερε ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης έγινε γιατί υπήρχαν οφειλές στην ΔΕΗ . Είπε ότι υπάρχει πλέον απόφαση από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ότι ακόμη και για μικρά ποσά γίνεται διακοπή του ρεύματος.

Τα Αντλιοστάσιο τα διαχειρίζονται οι τοπικοί ΤΟΕΒ  και ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία οφειλών, ανέφερε.

Η καθυστέρηση στην εξόφληση των λογαριασμών έγινε καθ’  ότι οι παραγωγοί δεν πληρώθηκαν ακόμη για καλλιέργειες που έχουν πουλήσει και έτσι δεν μπορούν και οι ίδιοι να ανταποκριθούν.

Η προσπάθεια τώρα όσων τα χωράφια τους αρδεύονται από τις συγκεκριμένες πομώνες είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που οφείλονται και να εξοφληθούν οι λογαριασμοί , πράγμα που για κάποιες πομώνες είναι πολύ δύσκολο.

Ενόψει του Καλοκαιριού που οι καλλιέργειες απαιτούν πότισμα η κατάσταση γίνεται δύσκολη , έως και επικίνδυνη αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση.

Ίσως ο Δήμος Καλαμπάκας ( αν υπάρχει η δυνατότητα ) θα πρέπει να παρέμβει επί του θέματος πριν καταστραφούν πολλές  αγροτικές καλλιέργειες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.