Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες στην Καλαμπάκα

admin
admin
5 Ιουλίου 2015, 09:38

Χωρίς προβλήματα και σε ήρεμο κλίμα , άνοιξαν στις 7.00 το πρωί οι κάλπες στην Καλαμπάκα για να υποδεχτούν τους ψηφοφόρους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ουρές δεν υπάρχουν και οι εκλογείς εξυπηρετούνται γρήγορα και ευγενικά. Ίσως είναι νωρίς ακόμη αφού η κίνηση στα εκλογικά είναι πολύ μικρή.

Τι πρέπει να ξέρουν οι ψηφοφόροι

Στις κάλπες ενός ιστορικού, αναμφισβήτητα, δημοψηφίσματος για την χώρα καλούνται να συμμετάσχουν σήμερα οι 9.855.029 ψηφοφόροι για να απορρίψουν ή να εγκρίνουν την πρόταση των δανειστών, σύμφωνα με το ερώτημα που τίθεται.

Οι κάλπες άνοιξαν  στις 07.00 το πρωί και αναμένεται να κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα. Πρόκειται για μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται δημοψήφισμα στην Ελλάδα μετά από 41 χρόνια και η πρώτη φορά από καταβολής ελληνικού κράτους που το δημοψήφισμα αφορά άλλο θέμα, πλην της μορφής του πολιτεύματος.

Το σχέδιο συμφωνία το οποίο έχουν προτείνει οι δανειστές και επί του οποίου θα αποφασίσουν οι πολίτες εάν εγκρίνεται («Ναι») ή δεν εγκρίνεται («Όχι») είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης .

dimopsifisma (2)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .