Χωρίς μεγάλη προσέλευση και με απούσα τη Δημοτική Αρχή η σιωπηρή διαμαρτυρία στη γέφυρα της Διάβας – 27/4/1960 Μας γύρισαν πίσω το σύνθημα των κατοίκων

27 Απριλίου, 2016 10:55 Επιμέλεια: /

DSC_9775_DCE

Πάνω στη γέφυρα της Διάβας βρέθηκαν σήμερα κάτοικοι της Διάβας , των Ορεινών Χωριών και των γύρω περιοχών, πραγματοποιώντας σιωπηρή διαμαρτυρία ζητώντας προσωρινή λύση διάβασης μέσα από το ποτάμι ,στο καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν λόγω της πτώσης της γέφυρας. Κεντρικό σύνθημα: << Μας γύρισαν 40 χρόνια πίσω ήταν το σύνθημα των κατοίκων >> .
Η προσέλευση του κόσμου θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη , αν αναλογιστεί κανείς το μεγάλο αυτό πρόβλημα , ενώ απούσα ήταν η Δημοτική Αρχή ( πλην του κου Σακελλαρίου ) .
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας ήταν αυτό ο οποίος έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι , εκπροσωπώντας την Περιφέρεια. Να θυμίσουμε ότι ο κος Μουτίνας δεσμεύτηκε ότι αν μέχρι το Πάσχα δεν δοθεί πρόσβαση , θα παραιτηθεί του αξιώματός του.
Παρών και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Μπουτίνας όπως επίσης και ο πρώην Δήμαρχος κ. νυν Δημοτικό Σύμβουλος κ. Σακελλαρίου ο οποίο βρέθηκε στο κομμάτι της γέφυρας από την μεριά της Καλαμπάκας.
Ο κος Βύρων Μπουτίνας στηλίτευσε την στάση των υπευθύνων για την μη διαμόρφωση της κοίτης του ποταμού ώστε να διέρχονται ( προσωρινά οι κάτοικοι την χωριών απέναντι από το ποτάμι.
Οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις στο ερώτημα πότε θα αρχίσει να κατασκευάζεται η γέφυρα ενώ ζητούν διακαώς μια πρόχειρη πρόσβαση μέσα από την κοίτη του ποταμού.
Πάντως ο Δήμαρχος Καλαμπάκας αιτιολόγησε την απουσία του από την κίνηση διαμαρτυρίας λέγοντας ότι 3 μήνες τώρα προσπαθεί να δώσει λύση για την αναστήλωση της γέφυρας.
Είπε ότι τα νερά του ποταμού είναι πολλά και η διαμόρφωση της κοίτης θα γίνει αφού ο όγκος τους μειωθεί για να μην κινδυνέψει κανείς.

Drone camera video

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Ρίθνων

    Ίσως δεν άντεχαν την μπόχα των λυμάτων.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.